Tel: +45 25 21 00 71
Email: info@itmonkey.dk
MonteringReparation og supportMobil service

Montering

ITmonkey indkøber og monterer AV-udstyr, f.eks. TV og projektorer, så du kan koncentrere dig om at bruge det. Vi holder også styr på dine kabler, installerer netværk, monterer audio-systemer og hjemmebio-løsninger.

Read More

Reparation og support

Vi reparerer dine elektroniske gadgets, fra iPhone-skærme og laptops til højttalere og telepromptere, og vejleder dig om både software og hardware.

Read More

Mobil service

ITmonkey er selvfølgelig mobil, når vi skal opsætte netværk eller montere AV-udstyr og fjernsyn for dig. Vi kommer til dig, når du har brug for det.

Read More

Infoskærme

Med en infoskærm eller reklameskærm fra ITmonkey kan du fange potentielle kunders opmærksomhed, selv når du holder fri. En info- eller reklameskærm kan vise dine aktuelle tilbud og åbningstider, varsle om ferie, reklamere for din hjemmeside eller Facebook-side og hundredesytten andre ting. Det hele kører på samme skærm og skifter med jævne mellemrum.

Reklameskærme

En reklameskærm bruges til at reklamere for tilbud, konkurrencer eller andre markedsføringstiltag. Det er her, du fortæller om alt fra fødselsdagstilbud til facebook-konkurrencer. Og billederne på reklameskærmen skifter af sig selv, så du kan ordne regnskab eller holde weekend, mens kunderne stadig får øje på din butik.

Infoskærme

En infoskærm er en form for digital opslagstavle, hvor du kan oplyse kunder eller ansatte om åbningstider og andre relevante informationer. Du kan bruge den internt på kontoret til at fortælle om servicemål eller den kommende personalefest. Eller du kan bruge den i vinduet mod gaden for at fortælle om ferieperioder eller begivenheder i butikken.

Skærm fra ITmonkey

Teknisk set er en reklameskærm og en infoskærm det samme, og du kan skifte mellem de forskellige typer af indhold på den samme skærm. Hvis du vælger at få flere skærme, kan du vise det samme eller forskelligt indhold på hver skærm. Og du kan skifte indholdet så tit, du har brug for det.

Med en reklameskærm eller infoskærm skaber du liv i din butik, selv efter lukketid. Med en lysende reklameskærm med skiftende billeder fanger du dine kunders opmærksomhed både dag og nat.

ITmonkey kan klare både infoskærmen, monteringen og programmet til at styre det hele. Og hvis du vil, kan vi også stå for opdateringerne. Vores priser starter ved kr. 5000,- plus moms, men det afhænger naturligvis flere ting. Hvor mange reklameskærme skal du bruge? Skal vi stå for opdateringerne, eller vil du selv? Og hvor ofte skal der ske noget nyt, der kan fange dine kunders opmærksomhed?

Ring eller skriv til os for at høre om mulighederne for at lyse din butik op, så dine kunder altid kan få øje på dig.

 

IT, TV og lyd

  Infoskærme Netværk Radio/TV   Montering   Reparation af IT, iPhone m.m.   Kontakt ITmonkey   ITmonkey opsætter AV-udstyr, gør mødelokaler lækre, samt reparerer computere og andre former for IT. […]

Read More
Infoskærme

Med en infoskærm eller reklameskærm fra ITmonkey kan du fange potentielle kunders opmærksomhed, selv når du holder fri. En info- eller reklameskærm kan vise dine aktuelle tilbud og åbningstider, varsle […]

Read More
Montering

Er du træt af kabelsalat, der stjæler fokus fra dit nye TV, eller driller netværket, fordi routeren ligger i bunden af kosteskabet? ITmonkey kommer hjem til dig og monterer både […]

Read More
Radio og TV

Elsker du musik og gode film? Vil du have en hjemmebiograf? Eller skal din teenager bare have et par høretelefoner til sin smartphone? Hos ITmonkey har vi et bredt udvalg […]

Read More
Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte ITmonkey på mail: info@itmonkey.dk. Du kan også ringe til os mellem kl. 9.30 og 17: +45 25 21 00 71. Og så er […]

Read More